Robert Boersma

17 recensies

Roos Reitsma

Eigenaar Roosline

Robert is nooit moe, altijd aan het werk en de stroom aan creatieve en innovatieve ideeën is oneindig. Er is simpelweg te weinig tijd om alles uit te voeren. Verder is hij positief en wil hij heel graag goed doen voor een ander. En dan heb ik het nog niet eens gehad over zijn marketingkwaliteiten; Robert is één van de beste zoekmachinespecialisten die ik ken. Ik leer nog steeds elke dag iets nieuws.

Femke Bakker

Hoofdredacteur Schrijversplaza & manager Drijfveer Media

Op de werkvloer kan je ontzettend met Robert lachen. Ondanks, of misschien wel dankzij zijn gevoel voor humor, zorgt hij ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt.
Maar bovenal weet hij alles van online marketing. Robert is op de hoogte van alle trends en geeft steeds goed onderbouwd advies om nog meer voor de klant te kunnen betekenen.

Patrick Noordhof

Owner at Lifestyle Ventures and Avitus

De afgelopen jaren werk ik regelmatig met Robert samen. Niet alleen heeft hij mijn klanten ongekend geholpen met online marketing (Met name SEO en Copywriting) maar ook onze diverse eigen projecten hebben een flinke boost gekregen dankzij de adviezen van Robert. Ik ben niet vies van Online Marketing, ik ben er dagelijks mee bezig. Maar Robert weet net die 5% die anderen niet weten en dat geeft aan hoe gepassioneerd hij is over zijn vak.

Michiel de Boer

Growth hacker en eigenaar van communicatiebureau PRachtig

Recht door zee, betrouwbaar: als Robert zich aan iets committeert, dan maakt ie het waar.

René Meijer

Eigenaar van Internet Perfect

Robert is een zeer gedreven ondernemer in de online marketing die mij altijd de ruimte en de mogelijkheid heeft geboden om mijzelf te ontwikkelen. Met zijn directe, open en inspirerende manier van leidinggeven haalt hij het beste in anderen naar boven. Prestatiegerichtheid wordt afgewisseld met een flinke dosis scherpe humor waardoor de werksfeer altijd erg prettig is.

Robert is een online marketingspecialist op veel vakgebieden. Hij is expert op het gebied van o.a. linkbuilding, SEO, SEA en het ontwikkelen van online marketingstrategieën voor klanten en eigen initiatieven. Bij zijn bedrijf Drijfveer Media weet je (en voel je) dat je als klant goed zit en het maximale rendement uit uw website(s) gehaald wordt.

Nick Vieberink

Manager E-Commerce & Services at Bouwmaat

Ik maak al jaren gebruik van de SEO kennis van Drijfveer media. Robert weet wat er speelt online en denkt graag mee met de business. Fijne kerel!

Max van der Zee

Eigenaar at Online Marketing Assistent

Ik heb Robert leren kennen als ondernemer tijdens mijn werkzaamheden bij Drijfveer Media. Robert is een creatieve ondernemer die vrijwel alle facetten van online marketing beheerst met als specialiteit SEO / linkbuilding. Ik kijk dan ook uit naar een verdere samenwerking!

Jan van 't Klooster

Owner at CleanShopping

Robert en Evelien leveren met Drijfveer uitstekende dienstverlening. Ze zijn flexibel en altijd bereid om mee te denken. Bovendien heel prettig in de omgang!

Johan Nieboer

Application Specialist at CADMATIC

Heb 3 jaar met Robert samengewerkt. Die samenwerking is mij altijd heel goed bevallen.
Als ik Robert met 1 woord zou samenvatten zou het empathisch zijn. Hij toont interesse in al zijn collega's en probeert voor iedereen het werk zo aangenaam mogelijk te maken. Ik heb in 3 jaar samenwerken met Robert veel gelachen en geleerd. Zijn kennis van SEO en marketing is van zeer hoog niveau.

Jade Thomson

Teacher at Noorderpoort

Robert is een goede leidinggevende, die mensen op een goede manier weet te motiveren, zich persoonlijk betrekt in projecten en open staat voor zijn mede mens.
Robert weet met humor, eerlijkheid en oprechtheid zijn werk te doen.

Jan Schuhmacher

Webdeveloper at EeZeeBee.com

Robert is een prettige manager om mee te werken, hij zorgt voor een goede werksfeer binnen het team. Daarnaast is Robert een manager die meedenkt in oplossingen, hij ondersteunt waar nodig en zorgt daarmee voor een optimaal rendement binnen de afdeling.

Bert-Jan Steenbergen

Sr. Product- en propositiemanager bij Menzis

Met mijn bescheiden objectieve mening kan ik Robert omschrijven als iemand die op een menselijke manier zijn medewerkers aanstuurt. Robert is iemand die reële dingen vraagt en eenvoudig kan schakelen tussen formele en informele situaties. Daarnaast betrekt hij zijn medewerkers in beleidsmatige zaken, wat prettig werken is. Een samenwerkende manager, die waar het nodig is boven de groep gaat staan.

Jan Kupers

Account Manager at I-Beheer ICT

When it comes to online marketing, Robert is one of the most valuable people I have ever met. Robert is an independent, loyal and wise expert who's always able to combine expertise with humour. Great, broad-minded, ambitious and detail oriented colleague. Innovative, excellent, intelligent and very good manager with great interpersonal skills. Shows all the time a strong experience in areas such as SEO and SEA. Definitely worth recommending.

Merijn Bouwmeester

System manager at Allfree BV

Robert is een op en top professional. Hij is niet alleen in staat om de grote lijnen te volgen maar heeft ook erg veel oog voor detail. Robert weet mensen goed te motiveren en het maximale uit zowel de individu als de groep te halen, waardoor het erg prettig samenwerken is met hem!

Sjaak Hummel

Chief Marketing Officer bij Friks

Robert is de spin in het web bij Bonobos. Als General Manager heeft hij van elke discipline kaas gegeten en is hij bijzonder goed in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken. Hij creëert draagvlak voor besluiten en zorgt ervoor dat iedereen van elkaar weet wat ze van elkaar kunnen verwachten, dat resulteert in duidelijkheid en transparantie binnen onze organisatie. Daarbij heeft Robert de beschikking over een behoorlijke dosis humor, waardoor de uitstekende sfeer bij Bonobos gewaarborgd blijft.

Jan Zwart

KPN Technische Helpdesk

Het afgelopen jaar heb ik Robert leren kennen als iemand die erg gedreven is in wat hij doet. Ik heb onze samenwerking altijd als zeer prettig ervaren. Als accountmanager bij Bonobos is de input vanuit Marketing ontzettend belangrijk, en Robert is iemand die daar een belangrijke bijdrage in levert en dat maakt mijn werk aangenamer.

Marijke Prins

Eventplanner bij Prins Evenementen & Weddingplanner bij Prins Weddingplanner

Robert is een manager die goed overzicht houdt over de verschillende afdelingen en alle verschillende werkzaamheden. Zijn soms kritische blik zorgt ervoor dat je scherp blijft en daarnaast weet hij ook te motiveren door te complimenteren bij positief resultaat. Door zijn expertise op het gebied van SEO weet hij onze producten continu te verbeteren. Robert heb ik leren kennen als een hardwerkende, positieve marketingmanager die duidelijk is en zegt waar het op staat.