Ongeveer 630720000 seconden (0.2 eeuw)

Eigenaar Drijfveer Media
https://www.drijfveermedia.nl
nov. 2012 - heden Drijfveer Media is een online marketing bureau in Drachten met als specialisme leadgeneratie, SEM en linkbuilding. Ook ontwikkelt Drijfveer Media meerdere online concepten ...

Schrijversplaza
aug. 2015 - heden Laat uw teksten schrijven door professionele tekstschrijvers waarbij kwaliteit voorop staat ...

Boekmakers
okt. 2017 - heden Geef uw geliefden een kijkje in al uw dierbare herinneringen door middel van een levensboek. Met behulp van verschillende hoofdstukken wordt uw levensverhaal uitgebreid beschreven.

Beste tien
jan. 2017 - heden Een product kan in een advertentie nog zoveel beweren, maar wie weet beter dan de consument of iets bevalt? Wij verzamelen de meningen.

Kommunikaasje
jun. 2017 - heden Wij ondersteunen op marketinggebied met strategie, tactiek en praktijk bij organisaties.

Buro Renkema
apr. 2017 - heden Bij Burorenkema.nl laat je een fraaie website maken vanaf € 450,-. Alle websites worden gemaakt met WordPress. Een eenvoudige te beheren en veelzijdig CMS.

Overige projecten
apr. 2012 - heden We hebben nog meer projecten lopen, ideeën zijn echter makkelijk. Een goede uitvoering niet. We zitten nu in een focus fase.

General manager
https://www.allfree.nl
Allfree is een bedrijf dat gespecialiseerd is in leadgeneratie voor het mkb. Ik heb het bedrijf de stap van off- naar online laten maken. Onder mijn leiding zijn we binnen 1,5 jaar van acht naar 40+ medewerkers gegroeid.

General manager
https://www.bonobos.nl
Bonobos maakte websites voor het mkb. Binnen enkele jaren hadden we met een hecht en leuk team er zo'n 400 gemaakt, waarvan 96% in de top 10 stond.  

Marketing Manager
https://www.bonobos.nl
Binnengekomen als zoekmachine-optimalisatie expert zorgde ik ervoor dat de websites die gebouwd werden hoog in Google kwamen. Na een halfjaar werd ik naar aanleiding van de goede resultaten en snelle groei gepromoveerd. 

Eigenaar
https://www.koulak.nl
Mijn eerste onderneming en een enorm dankbare leerschool. Ik greep elke denkbare klus aan en heb vaak mijn hoofd gestoten...

Marketing medewerker
http://www.chinasuccessstories.com
Na mijn opleiding communicatie wist ik nog niets. De praktijk wilde ik leren kennen. Titel, inkomen, status en geografische ligging onbelangrijk, de inhoud van de functie stond centraal ...

Kopje koffie?

Zwart met een plonsje koud water graag. (heb geduld noch een vuurvaste mond)

Tekening-Robert

Robert Boersma

Ondernemer en allround (online) marketing expert